XX
XX
XX
XX
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Line-up

ROBERT VAN HEMERT
Zondag 4 augustus
DE WOUDRUKKERS
Vrijdag 2 augustus
BEATCROOKS
Vrijdag 2 augustus
SMÈRRIG
Maandag 5 augustus
ZIT 'R DIK IN
Zaterdag 3 augustus
ADJE
Zaterdag 3 augustus
PIRATEN POWER HOUR
Vrijdag 2 augustus
NEDERPOP LIVE
Zondag 4 augustus
DONNY PONSEN
Zondag 4 augustus
HUUB HANGOP
Zondag 4 augustus
STAMPPOT
Zondag 4 augustus
DAISY
Maandag 5 augustus
KLAPPERKEBAB
Maandag 5 augustus
LUKAS PRINS
Zaterdag 3 augustus
ROBBIE SLEE
Zondag 4 augustus
HEK VAN DE DAM
Zaterdag 3 augustus
VINYL DJ MEL
Maandag 5 augustus
BIERCANTUS
Dinsdag 6 augustus
THE 485
Dinsdag 6 augustus
DJ SECUTOR
Maandag 5 augustus
FEEST DJ JOOST
Dinsdag 6 augustus
JERSEY
Maandag 5 augustus
MENNO GRUIJTERS
Zondag 4 augustus
SUGAR MAMA
Dinsdag 6 augustus
DJ BIEMIE
Vrijdag 2 & zaterdag 3 augustus
WACKO WIENEN
Zondag 4 augustus

Bekijk meer

Info

Over KEW'24

Kermis Event Wanroij is een meerdaags evenement waar de elementen van een FESTIVAL, KERMIS en ZOMERTERRAS samen komen en zorgen voor één groot spektakel. Het biedt een grote variatie aan muziekstijlen voor jong en oud uit Wanroij en wijde omgeving. Ons zomerterras aan het kermisterrein zorgen voor een unieke situatie qua eenheid en sfeer.

De organisatie is in handen van De Batavier Wanroij, ondersteund door vrijwilligers. Ook wordt er samengewerkt met De Dorpsraad Wanroij, de kermisexploitanten en lokale middenstand om dit event tot een succes te maken!

Terras

Wellicht overbodig om te vermelden maar uiteraard is ons zomerterras, wat omgedoopt wordt tot Cornetplein, gratis te betreden.

Garderobe/vermiste voorwerpen

Bij slecht weer wordt er gezorgd voor een garderobe. Voor het gebruik maken van de garderobe wordt € 1,50 of een halve munt gevraagd. Vermiste voorwerpen zoals jassen, sleutels, ID’s etc. kunnen bij de garderobe worden afgegeven of opgevraagd. Mocht je iets kwijt zijn stuur dan een mail naar: info@batavierwanroij.nl voor meer informatie.

Minimale leeftijd Feestbunker

De minimale leeftijd van KEW'24 is 16 jaar. Uiteraard geldt de regel Nix18.

Parkeren

Voor auto’s is er ruime parkeergelegenheid voor en achter de kerk op het kerkplein. Het parkeren is geheel gratis. Gelieve de instructies van de medewerkers te volgen. Fietsen kunnen geparkeerd worden op de Kwikstraat t.h.v. Het Wapen van Wanroij.

Pinnen/Cash/Munten

Er kan geen cashgeld gepind worden op het terrein. Als alternatief is pinnen in Wanroij mogelijk bij De Albert Heijn en de pinautomaat bij de kerk. Er bestaat de mogelijkheid om munten te pinnen en hiermee kunnen drank en food worden besteld. Ook kun je tegen zowel 5% als 10% korting online munten kopen bij de online ticketverkoop.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de openlucht of op het binnenterrein. Indien iemand zich niet aan deze regel houdt, kan diegene uit de Feestbunker worden verwijderd. Bij eventuele bekeuringen door andermans toedoen zullen deze kosten en aansprakelijkheid hem/haar worden verhaald. Dit geldt ook voor het gebruik van e-sigaretten.

Taxi info/Kiss & Ride/Buscombi

De Kiss & Ride zone is te vinden aan de Hoevensestraat ter hoogte van Sportpark De Kwik, te Wanroij.  Ook zijn wij als organisatie voornemens om bussen te laten rijden. Houd onze socials in de gaten voor verdere informatie.

Tickets

Tickets dienen ten aller tijde gescand te worden bij de entree (ook bij passe-partouts). Je ticket staat op naam en is dus niet overdraagbaar. Zorg dat je ticket goed leesbaar (lees: scanbaar) is. Tickets zijn online te kopen op deze site en tevens ook verkrijgbaar aan de kassa. Wij raden aan om tickets online te kopen.

Tijden

Deze zijn te vinden op de timetable op deze site.

Wc’s

Het gebruik van Wc’s is geheel gratis en dit willen wij als service graag zo houden. Wees wel zo vriendelijk de boel schoon achter te laten.

PR

Voor meer informatie over het verkrijgen van promotiemateriaal kan contact opgenomen worden via info@batavierwanroij.nl.

Persdiensten, nieuwsdiensten en journalisten kunnen voor meer informatie eveneens contact opnemen via info@batavierwanroij.nl.

Media

Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste events bij de gezelligste huiskamer van Wanroij.

Openingstijden:
Maandag - dinsdag: enkel geopend op verzoek
Woensdag - donderdag: 19:00 - 01:00 uur geopend
Vrijdag - zaterdag: 19:00 - 03:00 uur geopend
Zondag: 12:00 - 01:00 uur geopend

Lepelstraat 3, 5446 AG Wanroij
© 2024 De Batavier Wanroij. All Rights Reserved
Webdesign door Jesocials
Webdevelopment door Ray.nl